Microsoft Points

Als je eenmaal toegang hebt tot Xbox Live heb je toegang tot demo’s, videos maar ook downloadbare content voor je Xbox 360. Content zoals een DLC voor bijvoorbeeld je games zijn te koop aan de hand van Microsoft Points. Met deze punten kun je in je Xbox 360 dashboard verschillende accessoires kopen zoals een DLC of nieuwe characters voor je game.

800 Microsoft Points
De goedkoopste variant Microsoft Points is al verkrijgbaar vanaf een adviesprijs van €9.99. Voor deze prijs krijg je 800 Microsoft Points. Deze punten zijn onder andere verkrijgbaar bij Wehkamp.

2100 Microsoft Points
Een van de meest gekochte Microsoft Points zijn de 2100 Microsoft Points. Voor €24.99 ben je al eigenaar van maar liefst 2100 punten die onder andere verkrijgbaar zijn bij Freerecordshop.nl.

4200 Microsoft Points
Het duurste maar tevens grootste pakket aan Microsoft Points is het 4200 Microsoft Points pakket. Dit pakket met 4200 punten is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €49.99 en is onder andere verkrijgbaar bij Cosmox.nl.

Naast deze standaard pakketten worden er door Microsoft op regelmatige basis speciale boxsets uitgebracht van Microsoft Points. Bekijk onder andere de website van Prijswijzer.com voor een compleet overzicht.

 


  • Volg ons op Twitter