Xbox live codes

Xbox Live is de online functie op je Xbox 360 en Xbox 360 Slim. Om gebruik te kunnen maken van Xbox Live dien je een zogenaamd Xbox Live code te kopen. Een Xbox Live abonnement is verkrijgbaar in verschillende varianten; Xbox Live 1 maand, Xbox Live 3 maanden en Xbox Live 12 maanden.

Xbox Live 1 maand
De goedkoopste variant van Xbox Live is de 1 maand variant. Met deze code heb je 1 maand toegang tot Xbox Live. Deze code is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €14.95 alhoewel er genoeg shops zijn die de code goedkoper aanbieden (zie bijvoorbeeld microsoft-xbox-live-gold-abonnement-3-1-maanden-gears-of-war-judgment).

Xbox Live 3 maanden
Wil je wat langer gebruik maken van Xbox Live dan is het 3 maanden abonnement een goed alternatief. Geniet 3 maanden van Xbox Live voor een adviesprijs van €19.99.

Xbox Live 12 maanden
Een jaar lang Xbox Live is de meest verkochte Xbox Live kaart die er is. Deze is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €59.99, maar de meeste winkels bieden hem goedkoper aan. Deze is onder andere te bestellen bij Bol.com

Nieuww Xbox Live abonnement
Naast de standaard Xbox Live abonnementen zijn er ook speciale abonnementen. Deze abonnementen bevatten onder andere extra content voor je game of bijvoorbeeld 14 maanden Xbox Live. Bekijk het volledige overzicht hieronder.

 


  • Volg ons op Twitter